Delta maakt eten aan boord weer gratis

Gebruikersavatar
robisjo
Berichten: 304
Lid geworden op: 01 mei 2012 11:03

Delta maakt eten aan boord weer gratis

Bericht door robisjo » 17 feb 2017 13:02

Afbeelding


ATLANTA - Delta Air Lines trakteert passagiers op een aantal binnenlandse vluchten weer op een gratis maaltijd. Vanaf 1 maart wordt de maatregel geleidelijk ingevoerd op de twaalf belangrijkste routes in Amerika.
De KLM-partner schafte de kosteloze maaltijdverstrekking in Economy Class op binnenlandse routes enkele jaren geleden af, in navolging van vrijwel alle grote Amerikaanse airlines. Nu komt de luchtvaartmaatschappij daarop terug.

Met ingang van maart zijn de maaltijden weer gratis op vluchten van New York JFK naar Los Angeles en San Francisco. Eind april geldt dat ook op vluchten vanaf de hubs in Seattle, Boston en Washington, zoals de routes tussen Boston en San Francisco, Boston en Los Angeles, Boston en Seattle, Washington en Los Angeles, New York en Portland, New York en San Diego, New York en Seattle, Seattle en Fort Lauderdale, Seattle en Orlando en Seattle en Raleigh-Durham.

De maatregel is onderdeel van de miljoeninvesteringen die Delta de komende jaren wil doen in het verbeteren van de klantbeleving.

BRON


Afbeelding

Plaats reactie