FLORIDA VERSCHERPT CORONAREGELS WEER: GEEN ALCOHOL BARS Florida heeft een verbod op alcoholgebruik in bars aangekondigd.

Nieuws van onze partner Facebookpagina Ben's Orlandotips
Gebruikersavatar
fred
Site Beheerder
Berichten: 14952
Lid geworden op: 24 jun 2011 19:29
Locatie: Tiel
Contacteer:

FLORIDA VERSCHERPT CORONAREGELS WEER: GEEN ALCOHOL BARS Florida heeft een verbod op alcoholgebruik in bars aangekondigd.

Bericht door fred » 27 jun 2020 12:01

AfbeeldingFLORIDA VERSCHERPT CORONAREGELS WEER: GEEN ALCOHOL BARS Florida heeft een verbod op alcoholgebruik in bars aangekondigd nadat het dagelijks bevestigde aantal gevallen van coronavirus bijna 9.000 bedroeg. Het Florida-bureau dat de corona-problemen behandelt, kondigde het verbod op Twitter aan, enkele ogenblikken nadat het ministerie van Volksgezondheid 8.942 nieuwe bevestigde gevallen meldde, waarmee het vorige record van 5.500 op woensdag werd overtroffen. "Met onmiddellijke ...ingang schort het Department of Business and Professional Regulation de consumptie van alcohol in bars in de hele staat op," tweette het Florida Department of Business and Professional Regulation. Staatsfunctionarissen hebben een groot deel van de nieuwe uitbraak toegeschreven aan jonge volwassenen die massaal naar bars gingen nadat ze ongeveer een maand geleden in het grootste deel van de staat waren heropend en velen van hen negeerden sociale afstandsbeperkingen die erop gericht waren de verspreiding van het virus te verminderen. Sinds vorige week zaterdag zijn er meer dan 24.000 nieuwe gevallen gemeld, wat neerkomt op meer dan een vijfde van de 111.724 gevallen die sinds 1 maart zijn bevestigd. De afdeling had het totale overlijdensaantal, dat nog steeds 3.327 bedroeg, niet bijgewerkt. Florida is een van de vele staten die in nieuwe gevallen pieken zien, wat tot veranderingen leidt. Donderdag kondigde gouverneur Greg Abbott van Texas aan dat de heropening van de staat is stopgezet. Bron en foto: #CBS News VIND JE BEN’S ORLANDOTIPS INFORMATIEF, LEUK EN NUTTIG EN WIL JE ZE AUTOMATISCH ONTVANGEN? LIKE ONS DAN ! HARTELIJK DANK !See More

Source: https://rss.app/articles/862477a672d671 ... d071faf62f


Vindt u Orlandofans leuk? Like ons op Facebook of volg ons op Twitter !

Plaats reactie