SEAWORLD BRENGT 3 DAGEN VUURWERK MET “SOCIALE AFSTAND” Bezoekers van SeaWorld kunnen dit weekend op 3-4-5 juli genieten.

Nieuws van onze partner Facebookpagina Ben's Orlandotips
Gebruikersavatar
fred
Site Beheerder
Berichten: 14952
Lid geworden op: 24 jun 2011 19:29
Locatie: Tiel
Contacteer:

SEAWORLD BRENGT 3 DAGEN VUURWERK MET “SOCIALE AFSTAND” Bezoekers van SeaWorld kunnen dit weekend op 3-4-5 juli genieten.

Bericht door fred » 30 jun 2020 11:52

AfbeeldingSEAWORLD BRENGT 3 DAGEN VUURWERK MET “SOCIALE AFSTAND” Bezoekers van SeaWorld kunnen dit weekend op 3-4-5 juli genieten van het gloednieuwe spectaculaire vuurwerk Light up the Sky. De nieuwe show begint om 21:00 uur en is een eerbetoon aan SeaWorld's afgelopen vuurwerkshows met energieke muziek, torenhoge vlammen en oogverblindende vuurwerk, gevolgd door de klassieke patriottische vuurwerkfinale van SeaWorld. Om te zorgen voor een juiste sociale afstand, kunnen parkgasten de ...show van rondom het centrale SeaWorld-meer ervaren. Volgens de website van het park, "Zitplaatsen, meer sanitaire voorzieningen, extra bewegwijzering in het park en extra personeel zullen worden geïmplementeerd in het hele park en extra uitgangen zullen ook worden toegevoegd voor een veilige uitgang van het park aan het einde van de vertoning." Hoewel het vuurwerk overal rond het meer zichtbaar zal zijn, beveelt SeaWorld vooral deze gebieden aan voor optimaal zicht: -The Waterfront -Spice Mill Patio -Orca Encounter Pathway -Bayside Pathway -Bayside Stadium met beperkt aantal zitplaatsen Bron en foto: #Behind The Thrills VIND JE BEN’S ORLANDOTIPS INFORMATIEF, LEUK EN NUTTIG EN WIL JE ZE AUTOMATISCH ONTVANGEN? LIKE ONS DAN ! HARTELIJK DANK !Ver mais

Source: https://rss.app/articles/862477a672d671 ... d075faf02f


Vindt u Orlandofans leuk? Like ons op Facebook of volg ons op Twitter !

Plaats reactie